Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

Welkom op de website van het Davidsfonds Zwijnaarde.

 

Op deze website vind je op de eerste plaats ons jaarprogramma voor 2023 - 2024. Het overzicht krijg je te zien door in de linkerkolom op Werkjaar te klikken. Het werkjaar wordt chronologisch weergegeven. Sommige activiteiten staan in het blauw en zijn onderlijnd. Dit betekent dat ze volledig zijn uitgewerkt en van hyperlinken voorzien. Als je zon hyperlink aanklikt gaat deze open en kan je alle details over deze activiteit of dit gebeuren lezen.

Je kan ook naar het werkjaar gaan door op onderstaande link te klikken.

Werkjaar

 

Op deze website vind je verder ook een uitgebreid archief. Om dit te raadplegen klik je in de linkerkolom op Archief. Dit archief is op twee manieren geordend:

  Chronologisch volgens werkjaar. Alle activiteiten uit het verleden zijn bewaard en kunnen via hyperlinks geopend worden.

  Thematisch volgens het soort activiteiten dat we georganiseerd hebben. Ook hier kan alles via hyperlinks geopend worden.

Een schat aan materiaal ter inspiratie is hier bijeen gebracht. Aangename lectuur voor diegenen die op zoek zijn naar ideen.

 

Verder is interessant om de geschiedenis van onze afdeling te vermelden. Links aanklikken en je duikt er in.

 

De leden ons bestuur en de verschillende taken die ze opnemen vind je eveneens via de linkerkolom.

 

We raden ja aan om regelmatig onze website te raadplegen. Het is het meest volledige en actuele overzicht van onze werking. Hier ben je onmiddellijk op de hoogte van het laatste nieuws. Aangename lectuur en hopelijk tot we elkaar effectief zien en ontmoeten in de nabije toekomst.

 

Voorzitter: Luc De Vos, Tweebekenstraat 4, 9052 Zwijnaarde.

Tel.: +329/2211589. Mobiel: +32479/337684.

E-mail: luc@davidsfondszwijnaarde.be

 

Rekening: BE27 8910 1401 3173 Davidsfonds Zwijnaarde, Brouwerijstraat 27 bus 10, 9810 Eke

 

Laatste wijziging: 20/10/2023